Hardware og software installation af HPC005 persontæller

HPC005 persontæller er en infrarød persontællerenhed.Sammenlignet med andre infrarøde persontællere har den højere tællenøjagtighed.

HPC005 persontæller er afhængig af at modtage data fra RX trådløst, og så uploader basestationen dataene til serverens softwaredisplay via USB.

Hardwaredelen af ​​HPC005 persontæller inkluderer en basestation, RX og TX, som er installeret i henholdsvis venstre og højre ende af væggen.De to enheder skal justeres vandret for at opnå den bedste datanøjagtighed.Basestationen er forbundet til serveren med USB.Basestationens USB kan levere strøm, så der er ingen grund til at tilslutte strømforsyningen efter tilslutning af USB.

USB på HPC005 persontæller skal installere en specifik driver for at oprette forbindelse til softwaren, og softwaren skal også installeres på serveren NET3.Platforme over 0.

Når HPC005 persontællerbasestationen er installeret, skal du placere RX og TX ved siden af ​​basestationen for at sikre, at dataene kan overføres til serveren normalt, og derefter installere RX og TX til den ønskede placering.

Softwaren til HPC005 persontæller anbefales at blive installeret i rodmappen på disk C for at sikre, at dataene kan overføres til serversoftwaren med tilladelse.

Klik venligst på billedet nedenfor for mere information:


Indlægstid: 10. maj 2022