Hvordan installerer man softwaren til det elektroniske hyldelabelsystem og forbinder det til ESL-hardwaren?

1. Før vi installerer softwaren, skal vi først kontrollere, om softwarens installationsmiljø er korrekt.Det anbefales at bruge Windows 7 eller Windows Server 2008 R2 eller nyere operativsystem til computersystemet med software til elektronisk hyldemærkat installeret.Du skal også installere.Net framework 4.0 eller nyere.Demoværktøjssoftwaren kan installeres, hvis ovenstående to betingelser er opfyldt på samme tid.

2. Når den elektroniske hyldelabelsoftware er installeret, skal den tilsluttes ESL-basestationen.Når der oprettes forbindelse til ESL-basestationen, skal den sikre, at ESL-basestationen og

computer eller server er i samme LAN, og der vil ikke være nogen ID- og IP-adressekonflikter i LAN.

3. Standard uploadadressen for ESL-basestationen er 192.168.1.92, så serverens IP-adresse (eller IP-adressen på den computer, hvor demoværktøjssoftwaren er installeret) skal ændres til 192.168.1.92, eller først skal IP-adressen ændres af ESL-basestationen for at matche det lokale netværks IP-adresse, og rediger derefter serveruploadadressen for ESL-basestationen til IP-adressen på serveren (eller IP-adressen på den computer, hvor demoværktøjssoftwaren er installeret).Efter at have ændret IP'en, skal du kontrollere firewall'en (prøv at holde firewallen lukket).Da programmet vil få adgang til port 1234 som standard, skal du indstille computerens sikkerhedssoftware og firewall til at tillade, at programmet får adgang til porten.

 

For mere information, besøg venligst:https://www.mrbretail.com/esl-system/


Posttid: 02-02-2021