Hvordan bruger man det digitale prisskilt korrekt?

For en bedre brugerindkøbsoplevelse bruger vi digitale prisskilte til at erstatte traditionelle papirprisskilte, så hvordan bruger man digitale prisskilte?

Det digitale prisskiltsystem er opdelt i tre dele: software, basestation og prisskilt.Basestationen skal bruge et netværkskabel for at forbinde til computeren og etablere en forbindelse med softwaren.2.4G trådløs netværksforbindelse bruges mellem basestationen og det digitale prisskilt.

Hvordan forbinder man basestationen med den digitale prismærkesoftware?Først skal du sikre dig, at netværkskabelforbindelsen mellem basestationen og computeren er normal, ændre computerens IP til 192.168.1.92, og bruge basestationens indstillingssoftware til at teste forbindelsesstatussen.Når softwaren læser oplysningerne fra basestationen, er forbindelsen vellykket.

Efter at basestationen er tilsluttet, kan du bruge den digitale prisseddelredigeringssoftware DemoTool.Det skal bemærkes, at den digitale prisseddelredigeringssoftware DemoTool kræver, at den tilsvarende .NET Framework-version er installeret på din computer.Når du åbner softwaren, vil den fremme, hvis den ikke er installeret.Klik på OK, og gå derefter til websiden for at downloade og installere den.

Indtast id-koden for prisskiltet i DemoTool for at tilføje prisskiltet, vælg skabelonen, der svarer til prisskiltet, opret de oplysninger, du har brug for i skabelonen, planlæg derefter skabelonen rimeligt, vælg det prisskilt, der skal ændres, og klik på "send" for at overføre skabelonoplysningerne til prisskiltet.Så skal du blot vente på, at prisskiltet bliver opdateret for at vise informationen.

Fremkomsten af ​​digital prismærke har opgraderet effektiviteten af ​​prisændringer, forbedret kundernes indkøbsoplevelse og kan bedre optimere forskellige problemer med traditionelle papirprismærker, som er meget velegnet til detailhandlere at bruge i dag.

Klik venligst på billedet nedenfor for mere information:


Indlægstid: 16. december 2022